Τεχνικό σεμινάριο 2018 SYM και Daytona Motors: Οι νέες τεχνολογίες για τις προδιαγραφές EURO4

Με μεγάλη επιτυχία υπό την διοργάνωση της εταιρίας ΒΑΚΑΡ, περισσότεροι από εκατό επαγγελματίες, ιδιοκτήτες συνεργείων δικύκλων καθώς και επιχειρήσεις ενοικιάσεων δικύκλων, παρακολούθησαν το τεχνικό σεμινάριο SYM & Daytona που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29-3-2018 στο ξενοδοχείο Πλάζα. Το σεμινάριο διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Ρόδο, από την εταιρία ΒΑΚΑΡ, ενώ προγραμματίζεται να ακολουθήσουν και άλλα τέτοιου είδους σεμινάρια καθώς και κλήρωση διαγνωστικού εργαλείου για όλα τα scooter Euro4. 

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε ο εμπορικός διευθυντής κ. Κουτανίτης της εταιρίας Γκοργκόλης ΑΕ, αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των εταιριών scooter SYM και Daytona Motors, ο υπεύθυνος περιοχής Νοτίου Αιγαίου Θ. Νικολάου και ο τεχνικός διευθυντής της εταιρίας Γκοργκόλης ΑΕ, κος Σωτήρης Καρανίκας, που ήταν και ο εισηγητής του 4ωρου σεμιναρίου. 

Θέμα του σεμιναρίου ήταν οι νέες προδιαγραφές EURO4, για την ασφαλέστερη οδήγηση  και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου, με την υποχρεωτική διάθεση του  injection και του CBS σε όλα τα μοντέλα δικύκλων έως 125 cc, όπως και η υποχρεωτική διάθεση του ABS στα μοντέλα δικύκλων άνω των 200cc. Επίσης, έγινε ανάλυση του τεχνικού κομματιού που αφορά τις λειτουργίες και τις επισκευές, ενώ,  έγινε επίδειξη των νέων μοντέλων διαγνωστικών εργαλείων που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της η εταιρία ΒΑΚΑΡ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος της εταιρίας ΒΑΚΑΡ - διοργανώτριας του τεχνικού σεμιναρίου-  ήταν να ενημερώσει τους συνεργάτες και πελάτες της για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας. 

Η εταιρία ΒΑΚΑΡ προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες επαγγελματίες, ειδικές συσκευασίες με αναμνηστικά δώρα SYM,  ενώ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και την εταιρία Γκοργκόλη ΑΕ, για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή της στο τεχνικό σεμινάριο.