Βγαίνει η άδεια στο κλειστό Καλλιθέας

Φαίνεται πως η ανάληψη της διοργάνωσης του final four του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, ήταν η αιτία να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του Κλειστού της Κρεμαστής και να γεμίσει ζωή και χαρούμενες φωνές. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής, με όλους τους σταρ του αθλήματος Έλληνες και ξένους, θα κοσμήσουν τουλάχιστον για ένα διήμερο, τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, αναφέρθηκε χθες  και στην έκδοση της άδειας λειτουργίας του Κλειστού της Καλλιθέας, το  βασικότερο στοιχείο για την διεξαγωγή μιας τέτοιας διοργάνωσης υψηλού επιπέδου.

Αναφερόμενος στην περίπτωση τόνισε πως «Την περασμένη εβδομάδα έγινε επίσκεψη στην Αθήνα και συνάντηση με τους ανθρώπους της ΓΓΑ, της ΕΟΠΕ αλλά και της αρμόδιας επιτροπής. 

Οπωσδήποτε για να γίνουν οι αγώνες, θα πρέπει οι εγκαταστάσεις να ελεγχθούν από την αρμόδια επιτροπή Ε, τα μέλη της οποίας θα έρθουν στη Ρόδο την ερχόμενη εβδομάδα για να το πράξουν.

Οι εργασίες που απαιτούνται στο Κλειστό της Καλλιθέας έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται. Πιστεύω πως ό,τι αφορά το Κλειστό θα εχει ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα μετά το Πάσχα. 

Είναι ξεκάθαρο πως  η ανάληψη του φάϊναλ φορ ήταν η αιτία να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που αφορούν το Κλειστό της Καλλιθέας, να αρχίσει να λειτουργεί και να δεχθεί κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις πέρα από αυτή».