Συνάντηση… κορυφής  της Κυριακοπούλου στην Ιταλία

Στην Φόρμια της Ιταλίας πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, λίγους μόλις μήνες από τη γέννηση της κόρης της και κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. 

Μάλιστα η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ, ωστόσο με 4,65 μ. έβαλε γερές βάσεις για τη θερινή σεζόν. Η αθλήτρια μας, μαζί με τον προπονητή της Ανδρέα Τσώνη και τον συναθλητή της Θοδωρή Χρυσανθόπουλο, θα βρίσκεται έως και σήμερα στο γνωστό προπονητικό κέντρο και παράλληλα είχε την ευκαιρία να κάνει άλματα με τον Βιτάλι Πετρόφ. 

Ως απόδειξη των παραπάνω, η Νικόλ Κυριακοπούλου χθες, «ανέβασε» στο προφίλ της στο facebook μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον Βιτάλι Πετρόφ, που τη συμβουλεύει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το επιθυμητό και σημαντικό αποτέλεσμα. 

Στη συνέχεια η επικοντίστριά μας θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου με παρουσία παράλληλα στα Diamond League, δείγμα της επιστροφής της πια για τα καλά σε υψηλό επίπεδο παρά την αποχή.