Αναζητούνται εθελοντές για το final four της Ρόδου

Συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς, οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο ανδρικό βόλεϊ, που θα γίνει στις 20 και 21 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι. 

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής συνεχίζουν τις επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος συντονισμός σε όλες τις εργασίες και προσπάθειες. 

Όπως έγινε γνωστό τα μέλη της Οργανωτικής ρίχνουν το βάρος στην παρούσα φάση στην εξεύρεση εθελοντών και εθελοντριών, που προσφέροντας υπηρεσίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του final four στη Ρόδο. 

Όπως σε κάθε μικρή ή μεγάλη αθλητική εκδήλωση που στοχεύει στην επιτυχία, έτσι και σε αυτή την κορυφαία, έχει σχηματιστεί «Εθελοντική Ομάδα», τα μέλη της οποίας θα καλύψουν διάφορους τομείς. 

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα και να ενισχύσουν ως εθελοντές την όλη προσπάθεια, μπορούν να το κάνουν τηλεφωνικά στα νούμερα 2241362658 – 2241362611 και ηλεκτρονικά στο email:stkiriazis@gmail.com
H παρουσία και η προσφορά των εθελοντών είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενισχύουν πάντα το αθλητικό κίνημα.