Δωρεά 10 υπολογιστών σε σχολεία της Καλύμνου

Μία ακόμη αξιέπαινη ενέργεια της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, ήλθε να προστεθεί στις δεκάδες δράσεις που έχει να επιδείξει.

Αυτή τη φορά αφορούσε στον χώρο της Εκπαίδευσης, αφού η Ένωση προχώρησε στη δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Καλύμνου. Και όπως ειπώθηκε θα ακολουθήσει η δωρεά σύντομα, άλλων 10 Η/Υ σε αντίστοιχα σχολεία του νησιού.

Η εκδήλωση της παράδοσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών που διοργάνωσε η Ένωση Καλυμνίων Αττικής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στον όροφο του Αναγνωστηρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτριος Καλικάτζαρος αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που ήταν παρόντα στην εκδήλωση. Οι αντιπρόεδροι Ζαΐρης Παύλος και Χελιώτης Δημήτρης, ο Γενικός Γραμματέας Γερασίμου Στέφανος, τα μέλη Σκυλλά Καλοτίνα και Σκαρμέα Μαρία.

Στη συνέχεια προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό, με μία σωρεία δράσεων  και παρεμβάσεων της Ένωσης τα δύο τελευταία χρόνια, στο τομέα της Παιδείας.

Ένα πλουσιότατο και σημαντικό έργο
Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί και τοποθετήσεις, από το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζή, από το δήμαρχο Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζο, από τον τέως δήμαρχο Δημήτρης Διακομιχάλη, από τους δημοτικούς  συμβούλους Γιώργο Μαύρο και Μανώλη Μουσελλή, από τους Περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Σταυλά και Μιχάλη Μπούκη, από την Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ελένη Βάλλα Σταυροπούλου ,από τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης Φίλιππο Ολυμπίτη.

Πηγή: kalymnos-news.gr