Πανελλήνιο Κορασίδων: Με όνειρα πρόκρισης  ο Ιάλυσος στο Μετς!

Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα φιλοξενηθεί από σήμερα και μέχρι και την Κυριακή η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2017-18, για το Γ’  Όμιλο στον οποίο συμμετέχουν οι πρωταθλητές των Τοπικών Επιτροπών και των Ενώσεων Αιγαίου.

Ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου, Ιάλυσος, αναχώρησε χθες το απόγευμα ακτοπλοϊκώς με έντεκα αθλήτριες στην αποστολή καθώς έμεινε εκτός η Χρυσή Ασπρούδη. Η Ελένη Κυπραίου και η Μαρία Λαού υπολογίζουν στις Ειρήνη Δανελλάκη, Κατερίνα Ρούσου, Μαρία Καμπούρη, Αναστασία Χατζηδαβιτίδη, Πάμελα Αμπαζάι, Μαίρη Χούλη, Μαρία Βελή, Γκιουλσέν Ντογκούς, Ελένη Πετσοπούλου, Ραφαηλία Βολιτάκη και Ιωάννα Ζουμπά.

Οι «ερυθροκίτρινες» έχουν πολύ καλή ψυχολογία και όλο αυτό το διάστημα αδημονούσαν για την παρουσία τους στους αγώνες της Αθήνας. Ωστόσο αντιμετωπίζουν ένα – δύο σημαντικά «αγκάθια» τα οποία ευελπιστούν να ξεπεράσουν μέσα στο παρκέ χάρη στον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά τους.

Δανελλάκη και Χούλη ταλαιπωρήθηκαν από μικροτραυματισμούς στο πόδι και ενδεχομένως στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ικαρίας να πάνε λίγο πιο συντηρητικά, εν όψει του αυριανού (πολύ πιο δύσκολου) αγώνα με τα Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ’ Ομίλου:
Σωματεία: ΟΑ Χανίων, ΓΑΣ Ιάλυσος, ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου, Αιγέας ΑΣ Χίου, Αιγέας Πλωμαρίου Μυτιλήνης, ΑΓΣ Ραχών Ικαρίας «Διαγόρας».

Τετάρτη 11 Απριλίου
Μετς (13.00’) Διαγόρας – Ιάλυσος
Μετς (15.00’) Χανιά – Αιγέας Πλ.
Μετς (17.00’) Περιστεριώνας – Αιγέας Χ.

Πέμπτη 12 Απριλίου
Μετς (13.00’) Ιάλυσος – Χανιά
Μετς (15.00’) Αιγέας Χ. – Διαγόρας
Μετς (17.00’) Αιγέας Πλ. – Περιστεριώνας

Παρασκευή 13 Απριλίου
Μετς (13.00’) Αιγέας Χ. – Ιάλυσος
Μετς (15.00’) Περιστεριώνας – Χανιά
Μετς (17.00’) Διαγόρας – Αιγέας Πλ.

Σάββατο 14 Απριλίου
Μετς (11.00’) Ιάλυσος – Περιστεριώνας
Μετς (13.00’) Αιγέας Πλ. – Αιγέας Χ.
Μετς (15.00’) Χανιά – Διαγόρας

Κυριακή 15 Απριλίου
Μετς (10.00’) Αιγέας Χ. – Χανιά
Μετς (12.00’) Αιγέας Πλ. – Ιάλυσος
Μετς (14.00’) Διαγόρας – Περιστεριώνας.