Στέλιος Πατηνιώτης: «Θα παλέψουμε…να το γυρίσουμε…»

Στην Παστίδα ήδη βγήκαν κομπιουτεράκια. Ο Αστέρας μπορεί να είναι κάτω από την γραμμή παραμονής μετά τον υποβιβασμό της Ρόδου από τη Γ΄ Εθνική, αλλά Διοίκηση, τεχνική ηγεσία  και παίκτες  πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στις ικανότητες τους.

Ο κόουτς του Αστέρα, Στέλιος Πατηνιώτης μίλησε για την υπάρχουσα κατάσταση, τονίζοντας:

«Από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν μπορεί ο Αστέρας να κάνει κάτι διαφορετικό από το να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.  Όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις μας, έχουμε ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, το οποίο ελπίζω να μας βγει στα παιχνίδια που απομένουν.

Τα νέα παιδιά τα δίνουν όλα και μπορώ να πω σε κάποια από τα παιχνίδια,  πολύ περισσότερο από τους πιο έμπειρους. Είναι ενδεικτικά ένα στοιχείο, του πόσο θέλουν όλη η ομάδα να μείνει στην Κατηγορία. Φυσικά και η περίπτωση παραμονής μας είναι δύσκολη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζουμε με τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, αλλά και πάλι αυτό δεν σημαίνει κάτι. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και να κάνουμε ζημιά σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα, αρκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε.

Είμαστε και άτυχοι συν τοις άλλοις  και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν μένουμε εκεί… Υπήρξαν αντίπαλοι που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά αστάθμητοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη.

Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και χωρίς να έχουμε το άγχος και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που αγωνίζονται, να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα, να το ευχαριστηθούν και προ πάντων να αποκτήσουν εμπειρίες. Εξάλλου αυτά τα παιδιά είναι η περιουσία του συλλόγου και πρέπει να τη διαχειριστούμε ανάλογα. Θα προσπαθήσουμε να «γυρίσουμε» την κατάσταση υπέρ μας και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».