Φλεβαράς και Σπαχιού  διέπρεψαν στην Πολωνία

Δύο αθλητές του ζίου ζίτσου από τη Ρόδο συμμετείχαν στις 7 Απριλίου σε μια σημαντική διοργάνωση του Brazilian στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Poznań International Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship.

Η σημαντική δουλειά και οι προπονήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα απέδωσαν, αφού και οι δύο κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.

Ο Γιάννης Φλεβαράς ήταν λοιπόν 3ος στο gi και no gi, γι’ αυτό ευχαριστεί για την επιτυχία του αυτή τον δάσκαλο Αντώνη Παππά, την ομάδα του Rhodes Knights και Project K, όπως επίσης τους ανθρώπους που τον στηρίζουν ώστε να συνεχίζει να παλεύει και να βρίσκεται ψηλά σε διεθνείς αγώνες.

Μετάλλια στις κατηγορίες gi και no gi πήρε  ο Γιάννης Φλεβαράς στην Πολωνία
Μετάλλια στις κατηγορίες gi και no gi πήρε ο Γιάννης Φλεβαράς στην Πολωνία

Οι χορηγοί του είναι το κομμωτήριο VS-LasDivinas, το περίπτερο Βασιλάκη, το κατάστημα Morrisons στο Φαληράκι αλλά και η MMA Team.

Ο Κώστας Σπαχιού είχε πρώτη φορά συμμετοχή σε αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου και συνδυάστηκε με το μετάλλιο, γι’ αυτό από την πλευρά του ευχαριστεί τους δασκάλους του Γιάννη Φλεβαρά και Αντώνη Παππά, την ομάδα του Rhodes Knights και Project K, όπως επίσης του χορηγούς του: το κομμωτήριο VS-LasDivinas, το περίπτερο Βασιλάκη και το κατάστημα Morrisons στο Φαληράκι.

Το πρώτο του μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πήρε ο Κώστας Σπαχιού στους αγώνες της Πολωνίας
Το πρώτο του μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο πήρε ο Κώστας Σπαχιού στους αγώνες της Πολωνίας