Διαγόρας Βατίου: Προφανείς οι κίνδυνοι, προφανής και η ευκαιρία

Αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κυριακάτικου κρίσιμου αγώνα με τη Δόξα Καρδάμαινας και να αρπάξουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δίνεται να εδραιώσουν τη θέση του Διαγόρα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, δηλώνουν άπαντες στο Βάτι.

 Οι «κυανέρυθροι» θα φρεσκάρουν το τακτικό πλάνο τους κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησής τους, με τον τεχνικό τους, Γιάννη Καμπούρη, να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στην παρουσία των Τριαντάφυλλου Καμπούρη, Θάνου Παπουρδάνου και Σαράντη Κυριαζή.  

Ο πρώτος πονάει στον προσαγωγό, ο δεύτερος έχει υποστεί οστικό οίδημα, ενώ ο τρίτος της παρέας των απόντων βρίσκεται εκτός Ρόδου, στην οποία θα επιστρέψει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μιλώντας στην «Ροδιακή», ο Γιάννης Καμπούρης επανέλαβε και χθες πως την Κυριακή η ομάδα του δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα σ’ έναν ικανό και εσχάτως ανεβασμένο αντίπαλο που παίζει ένα από τα τελευταία «χαρτιά» του για την παραμονή στην κατηγορία.  

Οι κίνδυνοι που κρύβει το ραντεβού με τους Κώους είναι προφανείς, οι Βατενοί δεν τους υποτιμούν και προετοιμάζονται για ένα ντέρμπι από το οποίο έχουν να κερδίζουν τα πάντα αλλά και να χάσουν πολλά.