Ηρακλής Μαριτσών: Χωρίς φόβο και με περίσσευμα πάθους

Παιχνίδι κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα, προφανώς δεν είναι, ποτέ και για κανέναν, βόλτα στη λιακάδα. Όμως αυτό είναι κάτι που στις τάξεις του Ηρακλή Μαριτσών ούτε που το σκέφτονται ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη.

Οι «ροπαλοφόροι» θεώρησαν προτιμότερο και πιο αποδοτικό να εστιάσουν στις δικές τους αρετές, να τις «γυαλίσουν», να πολλαπλασιάσουν τη δύναμή τους μέσα από τη συσπείρωσή τους και τη στήριξη του κόσμου τους και να τις ξεδιπλώσουν στο χορτάρι, διεκδικώντας με πάθος και αυταπάρνηση μία νίκη που θα κάνει τη ζωή τους πολύ πιο άνετη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της χρονιάς (με Διγενή εκτός, με Αστέρα Παστίδας εντός, με Ποσειδώνα εκτός και με Απόλλωνα Καλυθιών εντός έδρας).

Ο Κώστας Πάττας και οι ποδοσφαιριστές του είναι βέβαιοι πως οι φίλοι του Ηρακλή θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους, θα προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο και θα στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας των Μαριτσών δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας Γιώργος Ζάζας, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό Σπύρου Λολάκη, ο οποίος προπονείται σε χαλαρότερους ρυθμούς.