Γεμάτος «γρίφους» ο Άρης Αρχαγγέλου

Αρκετά ερωτηματικά συνοδεύουν τον Άρη στην πορεία του προς το αυριανό παιχνίδι των Μαριτσών κόντρα στον Ηρακλή. Τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολλά και σημαντικά, αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται ή έρχονται από τραυματισμό και η σύνθεση της ενδεκάδας θα παραμείνει «γρίφος» μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Εκτός επιλογών θα μείνει σίγουρα ο Χρήστος Ζαρκαδούλας λόγω νέου διαστρέμματος που υπέστη, ο Κώστας Μάλλιος παραμένει καθηλωμένος με θλάση στον δικέφαλο, οι Λάκης Αξιώτης, Στέλιος Χατζηπέτρος και Μιχάλης Τσελεπίδης είναι ανέτοιμοι, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας συνεχίζει να προπονείται πιο συντηρητικά λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, ο Σωτήρης Πατσιαούρας απέχει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Δημήτρης Γκίκας έχασε την προχθεσινή προπόνηση, «χτυπημένος» από ίωση.  

Πάντως, όποια κι αν είναι τα προβλήματα που θα πάρει μαζί του αύριο ο Άρης στα Μαριτσά, στους κόλπους των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει η βεβαιότητα πως η ομάδα θα δώσει ό, τι καλύτερο διαθέτει, στην προσπάθειά της να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που της αναλογούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.