Βαριά τιμωρία για την Τήλο: «Καμπάνα» -10 βαθμών για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου!

Βαριά καμπάνα για την Τήλο, που ενδέχεται να της στερήσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδό της στην Α’ κατηγορία, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Ειδικότερα για το διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου, η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι η ομάδα της Τήλου αποχώρησε πριν από τη λήξη του με δικιά της υπαιτιότητα και συνεπώς τιμωρήθηκε με -10 βαθμούς, χάνει 3-0 τον αγώνα στα χαρτιά και της επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ, όπως προβλέπει ρητά ο κανονισμός σε αυτή την περίπτωση.

Όσο για τον Ηρακλή Λάρδου που ούτως ή άλλως ήταν μπροστά στο σκορ με 4-3 πριν από τη διακοπή του, μπορεί μεν να κερδίζει τους βαθμούς της νίκης, αλλά του επιβλήθηκε τιμωρία τριών αναμετρήσεων σε ουδέτερη έδρα λόγω εισβολής φιλάθλων του στον αγωνιστικό χώρο και πρόστιμο 200 ευρώ.

Με την παραπάνω απόφαση η Τήλος χάνει πρακτικά το «τρένο» για τα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία, αφού πέφτει από την 2η θέση του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας στην 7η μαζί με την Χάλκη (από 34β. στους 24β.) και η ομάδα που φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε ένα τέτοιο σενάριο είναι ο μέχρι πρότινος τρίτος της βαθμολογίας Άγιος Ισίδωρος με συγκομιδή 32β. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται όμως πλέον και ο Ηρακλής Λάρδου με 31β. και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όπως σας ενημέρωσε ωστόσο νωρίτερα με σημερινό της ρεπορτάζ η «Ροδιακή», ο ορισμός της διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ενδέχεται να καθυστερήσει σημαντικά, αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Τήλος θα προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να καταρρίψει την εις βάρος της απόφαση.