Πάτησαν το κουμπί του ολέθρου ΗΠΑ - Βρετανία και Γαλλία. Βομβάρδισαν τα ξημερώματα τη Συρία

«Οι ΗΠΑ εξαπολύουν επίθεση ενάντια στη Συρία σε συνεργασία με την Γαλλία και τη Βρετανία». Αυτή ήταν η πρόταση που «πάγωσε» την παγκόσμια κοινότητα τα ξημερώματα του Σαββάτου, 14.04.2018.

ΗΠΑ – Γαλλία – Αγγλία βομβάρδισαν την Συρία!

Όχι επειδή δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν αυτό που λέμε «κεραυνός εν αιθρία». Όμως η είδηση μιας στρατιωτικής επιχείρησης, μιας σειράς βομβαρδισμών, ενός πολέμου, αποτελεί πάντοτε ένα σοκ.

ΗΠΑ, Γαλλία και Αγγλία κατηγορούν τον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ Αλ Άσαντ πως βρίσκεται πίσω από την επίθεση με χημικά όπλα στην Ντούμα.

«Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός ανθρώπου. Είναι το έγκλημα ενός τέρατος» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ όταν ανακοίνωνε τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδος) στον αμερικανικό λαό την συντονισμένη επίθεση στην Συρία.

Σύμφωνα με την συριακή κρατική τηλεόραση, αρκετές ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στην συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό. Αυτόπτες μάρτυρες του πρακτορείου Reuters, ανέφεραν ότι είδαν σύννεφα καπνού στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Η επίθεση διήρκεσε μία ώρα, ωστόσο ο κόσμος παρακολουθεί με κομένη την ανάσα, αφού όλα δείχνουν πως αυτό που συνέβη δεν τελειώνει εδώ.

Πηγή: in.gr