Παράταξη Μαχαιρίδη: «Για πολλοστή φορά καμιά απάντηση από την Περιφερειακή Αρχή…»

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Γιάννη Μαχαρίδη "Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας" για το ζήτημα της Ryanair αναφέρει τα εξής:

H Περιφερειακή Αρχή, και στην περίπτωση της εταιρείας Ryanair, για μια ακόμη φορά «ποιεί την νήσσαν» και δεν απαντάει επί της ουσίας στα ερωτήματα της  αντιπολίτευσης, όπως έκανε και σε μια σειρά άλλων θεμάτων.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που έχουν τεθεί  για το Φράγμα του Γαδουρά, τον Διαγωνισμό φωτισμού της Ρόδου με LED, την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, την  αποτυχία της διεκδίκησης επιπλέον πόρων στο ΠΕΠ Ν.Αιγαίου στο πλαίσιο της αναθεώρησης,  και άλλα πολλά.

«Τέρμα τα πανηγυράκια και οι προγραμματικές συμβάσεις»,  διακήρυτταν στην ορκωμοσία τους στη Σύρο, ως νέα περιφερειακή αρχή. Εκτός από αυτά, που τριπλασίασαν, τις δημόσιες σχέσεις και τα ταξίδια , έχουν να επιδείξουν κάτι άλλο;

Ιδού η Ρόδος, ας την πάρουν ως δείγμα. Ακόμα περιμένουμε, μετά από  σχεδόν 4 χρόνια στο τιμόνι της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου,  να μας πουν τελικά ποια είναι τα έργα τους. Κι ας έχουν στη διάθεση τους τα 60 εκ € που τους αφήσαμε.  Οι πολίτες συγκρίνουν και κρίνουν!

Οι τακτικές παραπλάνησης και απαξίωσης πολιτικών αντιπάλων, παραμένουν πολιτική στάση της Περιφερειακής Αρχής .  Όμως τα ερωτήματα εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα.

Να είναι σίγουρη,  η Περιφερειακή Αρχή ότι τα ερωτήματα μας θα επανατεθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.