Δ. Γάκης: όχι στην έξωση των ΕΛΤΑ

Σχετικά με την πρόθεση των ελληνικών ταχυδρομείων να εγκαταλείψουν το εμβληματικό κτίριο στο οποίο στεγάζονται από την περίοδο της ιταλικής κατοχής τα 3Τ και που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο στη Ρόδο λόγω ακριβού μισθώματος από τα ΕΛΤΑ ο βουλευτής κ. Δ. Γάκης επισημαίνει τα εξής:

“Εχουν αναληφθεί ήδη πρωτοβουλίες για να παραμείνουν τα ελληνικά ταχυδρομεία στο σπίτι τους. Το κτίριο που τόσα χρόνια στέγαζε τα ΤΤΤ στην αρχή και στη συνέχεια τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συνεχίσει να ζει στο ρυθμό της ιστορίας του.

Μετά από συνάντηση που είχα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑ κ. Τερζάκη αποφασίστηκε και ορίστηκε συνάντηση με την Προεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ στην Αθήνα για την ερχόμενη Πεμπτη για την επίλυση του προβλήματος.

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει λύση που θα εξασφαλίζει και τη  λειτουργία του κτιρίου και τη  συνέχεια της ιστορικής του διαδρομής.

Το θέμα εξάλλου το έθεσα υπόψη της επιτροπής που επεξεργάζεται τα θέματα του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί πριν την ανακοίνωση των τελικών συμπερασμάτων θα επιμείνω στην πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης”.