«Τρίποντο» ανάσα για τον Κλεόβουλο

Σημαντική νίκη για την περαιτέρω πορεία του στο πρωτάθλημα, πέτυχε στ’ Αφάντου ο Κλεόβουλος, που έδειξε πως δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Κέρδισε τον ΑΕΡΑ με 3-2 «ανησυχώντας» στο τέλος, αλλά κρατώντας τελικά το υπέρ του σκορ.

 Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα, μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και πέτυχαν μέχρι το 24΄ να προηγηθούν με 2-0, με γκολ των Παπαοικονόμου και Κολιοκώστα.

Στην συνέχεια η νεανική χθες ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο αντιδρώντας, αλλά χωρίς να τα καταφέρε αν εξαιρέσει κανείς τη φάση του 29΄.

Με το 0-2 υπέρ του, ο Κλεόβουλος συνέχισε στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό και στο β΄ ημίχρονο και μπόρεσε στο 64΄ να επισφραγίσει τη νίκη, πετυχαίνοντας κι ένα τρίτο γκολ.

Ο ΑΕΡΑ αντέδρασε από το 70΄ και μετά και μπόρεσε να μειώσει με τον Μ. Λυριστή και τον 16χρονο Γκάμμη (2-3).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων, κρατώντας την πολύτιμη νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8' Ο Κουκουτσέλας τροφοδότησε τον Τανγκάεφ, αυτός πάσαρε στον Παπαοικονόμου που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

24' Ο Γαϊτάνος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ευαγγελίδη, αυτός απέφυγε τον Κωσταντινίδη και σέντραρε κι ο Κολιοκώστας με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

29' Ο Λυριστής έβγαλε ωραία σέντρα, ο Πλύγκος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Χρυσανθής απέκρουσε καλά τοποθετημένος.

64' Ο Κολιοκώστας απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο στην περιοχή και πλάσαρε τον Κοντογεωργάκη για το 0-3

67' Ο Νικολής βρέθηκε στην περιοχή σε θέση βολής, πλάσαρε, αλλά και πάλι ο Χρυσανθής απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

78' Ο Λυριστής ξεκίνησε μια ατομική προσπάθεια και την ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο πλασάροντας και μειώνοντας σε 1-3.

81' Πάλι ο Λυριστής βγήκε στην επίθεση με προσωπική του ενέργεια και γύρισε την μπάλα στον 16χρονο Γκάμμη, που είχε μπει σαν αλλαγή κι αυτός πλάσαρε τον Χρυσανθή μειώνοντας σε 2-3.

Καλύτερος του ΑΕΡΑ ήταν ο Λυριστής  ενώ διακρίθηκε και ο 16χρονος Γκάμμης όσο έπαιξε.

Από τους νικητές καλύτεροι ήταν οι Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου και Ευαγγελίδης.

Χωρίς πρόβλημα οι κ.κ. Παπαβασιλείου, Δουλγέρης και Καραγιάννης.

Οι ομάδες:
ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης, Κωσταντινίδης, Νικολής Ι. (46' Τσούλλος), Γιαννακάκης, Πλύγκος, Λατσός, Νικολής Α. (78' Καρακωσταντόπουλος), Λυριστής, Καλογήρου, Μίγκλης, Γαργάλης (61' Γκάμμης).
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Μπ­α­ϊ­­ρα­κτάρης, Χαμιτάι (74' Πάχου), Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ., Νίκολι, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος (59' Μυριαλής), Ευαγγελίδης, Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας.