Κλεάνθης - Απόλλων Καλυθιών: Χωρίς άγχος και το ευχαριστήθηκαν…

Στο μοναδικό βαθμολογικώς αδιάφορο παιχνίδι της χθεσινής αγωνιστικής, ο Κλεάνθης κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα στις Καλυθιές, ενώ τα δοκάρια παραλίγο να …σπάσουν από τα σουτ των φιλοξενούμενων.

Έχοντας τον Γεωργαλλή σε πολύ καλή μέρα, ο Κλεάνθης βρήκε πρώτος δίχτυα στο 27’ με το σουτ του έμπειρου επιθετικού από το ύψος της περιοχής αλλά προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Απόλλων ισοφάρισε στην αμέσως επόμενη φάση.

Τότε ήταν που ο Μπάρδης τροφοδότησε με ωραία μπαλιά τον Μαθιό κι αυτός από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 1-1. Στο 58’ όμως ο Κλεάνθης μπήκε εκ νέου μπροστά αφού ο Μπάρδης σούταρε από μακριά , η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυνομένων στην περιοχή, για να φτάσει στον Ατσίδη και να της δώσει κατεύθυνση προς τα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 1-2.

Στο 63’ ο Κετσές σέντραρε από αριστερά και ο Γεωργαλλής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι όπως και ο Μπερετούλης τρία λεπτά μετά αφού έπιασε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή.

Η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν άμεση με το σουτ του Νικολού στο 67’ που πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Ντιμιτρίεβιτς, για να κάνει στο 76’ τη «λόμπα» ο Κετσές και ο Γεωργαλλής, με κεφαλιά αυτή τη φορά, να βρίσκει ξανά στόχο δοκάρι, το δεξί συγκεκριμένα.

Στο 79’ ο Μπάρδης είχε σουτ πάνω από το οριζόντιο, με την τελευταία καλή φάση να καταγράφεται στο 91’, όταν ο Γεωργαλλής από κοντά σούταρε και είδε τον Ροδίτη να κάνει εξαιρετική απόκρουση, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν οι Σαχίνης και Γεωργιάδης ενώ από τον  Κλεάνθη οι Κετσές και Γεωργαλλής.

Καλή η διαιτησία του Σάββα Τσοπανάκη και των βοηθών του, Αυγενικού και Αλεξίου.

Απόλλων: Ροδίτης, Σαχίνης, Νικολός, Μπάρδης, Κατσαμάκης (40’ Διακουράκης), Σαββούλης Τ. (55’ Καλαϊτζίδης), Μαθιός, Φλεβάρης (52’ Κιόττου), Γεωργιάδης, Κίτσος, Γιορδαμνής (75’ Πέπα).
Κλεάνθης: Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Γιατσιάτσος, Κορκίδας (88’ Φουσατζιά), Μαΐλης, Μπαούρης, Μπερετούλης, Κετσές (78’ Αρίφης), Γεωργαλλής, Αλεξανδρίδης, Ατσίδης (73’ Σαράντης).