Βετεράνοι Ρόδου / Διαγόρα - ΑΕΚ: Αχ και να γύριζε ο χρόνος πίσω!

 Ένα μαγικό απόγευμα, το οποίο ανέδειξε την αυθεντική ομορφιά του ποδοσφαίρου και τις αξίες που πρεσβεύει, απόλαυσαν οι εκατοντάδες φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να χαρούν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές Ρόδου-Διαγόρα και τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.

 Οι παλαιότεροι έκαναν ένα γλυκά νοσταλγικό ταξίδι στις αναμνήσεις τους, οι νεότεροι «έντυσαν» τις ιστορίες που τους έχουν διηγηθεί με εικόνες και όλοι μαζί είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους στο ροδιακό και ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Οι δε τελευταίοι τους αποζημίωσαν μ’ ένα απαράμιλλης ομορφιάς, 70λεπτης διάρκειας παιχνίδι, το τέλος του οποίου βρήκε τους «Ενωσίτες» νικητές με 5-2.

 Για τον «δικέφαλο» σκόραραν οι Ρούσεβ (10’), Μπατίστα (14’, 68’) και Γεωργιάδης (28’, 32’) και για τους Ρόδιους οι Αγγελόπουλος (48’) και Κακλαμάνος (62’).  Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες, σ’ ένα ματς με καταιγιστικό ρυθμό, ήταν αμέτρητες, ενώ καταγράφηκαν τρία δοκάρια, δύο για την ΑΕΚ (Ρούσεβ, Καρούσης) κι ένα για τους βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα (Κακλαμάνος).

 Ιδιαίτερο χρώμα στη συνάντηση έδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Original Ρόδου», από τα μεγάφωνα ακούστηκαν ουκ  ολίγες φορές οι ύμνοι της ΑΕΚ, της Ρόδου και του Διαγόρα, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι εκατέρωθεν τιμητικές βραβεύσεις.

 Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα: Μπιλιάς, Σταυρής, Κρητικός, Βασιλαράκης, Κουγκράς, Δράκος, Κάβουρας, Παπαδιός, Καραντάνης, Αμπελάς, Κώττης.

Έπαιξαν και οι: Ρίζος, Γιαννουκάς, Πανάγος, Φτάκλας, Φαλτσέτας, Σάρλης, Σταμάτης, Σπανός, Ρουτζιέρης, Γιακουμάκης, Κυπριώτης, Χαλκιάς, Αντώνογλου, Αγγελόπουλος, Κακλαμάνος, Μπακαρής, Τσίκκης, Παπαϊωάννου Β. και Αλεξανδρίδης.

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Χιώτης, Κούτουλας, Καρούσης, Χατζής, Πυθαρούλης, Αρδίζογλου, Βλαντής, Ρούσεβ, Στυλιανόπουλος, Γεωργιάδης, Μπατίστα

Έπαιξαν και οι: Ζαρωτιάδης, Καλαϊτζίδης, Παντελίδης, Χουλιάρας, Ζήσης, Παπαθεοδώρου.