Ο δρόμος για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου

Σε ένα όμορφο προπονητικό διήμερο, τα κορίτσια από την περιοχή μας, έδειξαν τον δρόμο για το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε!

Χωρίς διαχωρισμούς, ενωμένα, με οδηγό την αγάπη τους για το άθλημα, έκαναν κοινή προπόνηση, εμπλούτισαν τις αθλητικές τους εμπειρίες, συναγωνίστηκαν απολαμβάνοντας το παιχνίδι και έφυγαν με ικανοποίηση και χαμόγελο, δίνοντας ραντεβού για το μέλλον.

Μετά την ολοκλήρωση του προπονητικού φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου «Απρίλιος 2018» που διοργανώθηκε από τον ΑΣΤΙΡ 13 και 14 του μήνα στους Αγίους Αποστόλους με συμμετοχή πέραν του ιδίου και από τον Σταυρό Καλυθιών, όπως επίσης τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω, οι διοργανωτές επιθυμούν από καρδιάς  να ευχαριστήσουν:

 - Τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το φεστιβάλ, και αφού τόνισε ό, τι έχει να κάνει με την εξέλιξη του διεθνούς  γυναικείου ποδοσφαίρου,  συνομίλησε και έλυσε απορίες  των κοριτσιών, των προπονητών και των γονέων.

 - Τα μέλη της ΕΠΣΔ κ. Ψελλά Χρυσόστομο και κ. Αδαμάκη Μιχάλη που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, επιβραβεύοντας  τα κορίτσια και τους προπονητές.
 


 - Τις ομάδες του Σταυρού Καλυθιών και του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω για τη συμμέτοχη τους στο φεστιβάλ.

- Τους διπλωματούχους προπονητές Μποσγανά Γιώργο, Νικολόπουλο Στάθη, Σαχινίδη Θοδωρή, Σαχινίδη Παναγιώτη και Χατζηαντωνίου Βαγγέλη οι οποίοι υλοποίησαν το προπονητικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

- Την επιτροπή Σταδίου των Αγίων Απόστολων και ειδικά τον κ. Χατζηγεωργίου Τάκη.

 - Τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο του κ. Κυριαζή Στέφανο, καθώς και την ΕΠΣΔ και τον πρόεδρό της  κ. Διακοφώτη Παναγιώτη για τη συνδιοργάνωση του φεστιβάλ.
 


- Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους τους χορηγούς και  υποστηρικτές  του ΑΣΤΙΡ, που συμπαραστέκονται  για την ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.