Καλλιθέα: Να μη χαθεί ξανά το όνειρο

Το χρώμα της φέτος μπορεί να είναι κίτρινο αλλά ως ομάδα έχει …αλλεργία στα κίτρινα φύλλα αγώνος. Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί η Καλλιθέα (ή ΑΕΚ Ελπίς, όπως προτιμάτε) κατέκτησε το πρωτάθλημα ανδρών Δωδεκανήσου χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς! 

Αήττητη πρωταθλήτρια, απόλυτο αφεντικό στην κατηγορία, ακόμη και αν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι τον τελικό του φάιναλ φορ για να συναντήσει (αξιόλογη) αντίσταση και να ζοριστεί από αντίπαλο.

Όμως, η διοργάνωση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η ιστορία έγραψε «τελικός πρωταθλήματος: Καλλιθέα – Διαγόρας 63-56», η ομάδα του Χρήστου Μπίλια έκανε το back to back, πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της σεζόν, και πλέον στρέφει την προσοχή της στο όνειρο! Την άνοδο στη Γ’ εθνική!

Η απώλεια αυτού του στόχου το περασμένο καλοκαίρι πείσμωσε την Καλλιθέα. Πείσμωσε τον πρόεδρο, πείσμωσε τον προπονητή, πείσμωσε τους παίκτες. Θα πρέπει τώρα να περιμένουμε δύο μήνες για να διαπιστώσουμε αν αυτό το πείσμα θα βγει σε καλό.

Τα μπαράζ ανόδου είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα που σημαίνει ότι η Καλλιθέα έχει μπροστά της αρκετό χρόνο να δουλέψει στην προπόνηση (τρεις προπονήσεις την εβδομάδα λέει το πρόγραμμα τον πρώτο καιρό που ίσως αυξηθούν όσο πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων) και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται.