Κάλεσμα για … φιέστα στο γήπεδο Χάλκης

Την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία εξασφάλισε ως πρωταθλητής πλέον (Β’ Κατηγορία, α’ όμιλος) ο Ορφέας μετά και την επιβλητική του νίκη με το 6-0 στα Κόσκινου, όπου ήταν τυπικώς γηπεδούχος, το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Απολλώνων.

Ο πρόεδρος της ομάδας από την πόλη της Ρόδου, Σουκρή Κελέσογλου με δηλώσεις του στην «Ροδιακή» απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της να δώσουν δυναμικό «παρών» την τελευταία αγωνιστική με τη Χάλκη εκτός έδρας, για τη φιέστα επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
« Ο Ορφέας επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία μετά από κάποια χρόνια. Επιθυμία μου είναι στο τελευταίο παιχνίδι με την Χάλκη, να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα και να γιορτάσουμε την επιστροφή του Ορφέα στην μεγάλη κατηγορία.

Οι προσπάθειες που κάναμε φέτος έπιασαν τόπο και η ομάδα μας επιστρέφει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, γιατί ο Ορφέας έχει δώσει πολλούς παίκτες στο ροδίτικο ποδόσφαιρο από την εποχή που ιδρύθηκε. Όλοι μαζί λοιπόν για τον Ορφέα μας, γιατί του αξίζει η παρουσία όλων όσων έχουν φορέσει την φανέλα του αλλά και εκείνων που τη βοήθησαν από τον διοικητικό τομέα και όχι μόνο.

Θέλω να σημειώσω, πως είναι ντροπή για έναν σύλλογο όπως τον δικό μας, στο παιχνίδι το περασμένο Σάββατο το βράδυ στα Κοσκινού με το οποίο εξασφαλίσαμε το πρωτάθλημα, να μην έχει ούτε έναν φίλαθλο στο γήπεδο… 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας, το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τη Νίκη Μαχραμά για την πολύτιμη βοήθεια της. Επίσης ευχαριστώ τον καθηγητή Γιώργο Γιαννόπουλο που μας στήριξε και μας βοήθησε σε όλους τους τομείς. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κρίκο για την συμπαράσταση στους τρεις μήνες που ήταν δίπλα μας.»