Το δρόμο της σύνεσης επέλεξε ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Στην απόφασή τους να μην εξαργυρώσουν τη φετινή επιτυχία της ομάδας τους και να τη διατηρήσουν στη Γ’ κατηγορία μέχρι το γήπεδο της Διμυλιάς να αποκτήσει συνθετικό τάπητα, εμμένουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου. 

«Για εμάς, κάθε Κυριακή στο γήπεδο της κοινότητας είναι γιορτή και αυτό δεν θέλουμε να το χαλάσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου, Στέργος Σαρικάς. 

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι, από τη στιγμή της επανεμφάνισής του, το περασμένο καλοκαίρι, στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει, για όσο διάστημα παραμένουν ίδιες οι συνθήκες υπό τις οποίες δραστηριοποιείται. 

Η ομάδα στηρίζεται ως επί το πλείστον σε γηγενείς ποδοσφαιριστές και δεν επιβαρύνεται οικονομικά, τη νέα σεζόν είναι έτοιμη να εντάξει έξι δεκατετράχρονα παιδιά που συμμετέχουν εδώ και καιρό στις προπονήσεις, ενώ το κάθε εντός έδρας παιχνίδι της το παρακολουθούν το λιγότερο εκατό φίλαθλοι.

 Με άλλα λόγια, ο Ατρόμητος δίνει πνοή στην τοπική κοινωνία, προσφέρει διέξοδο στα παιδιά της, ενώ αγωνιζόμενος στη φυσική έδρα του αντλεί έσοδα, με τα οποία καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές δαπάνες του. 

Οι παράγοντες του σωματείου είναι πεπεισμένοι πως η «μετακόμιση» σε άλλο γήπεδο, στην οποία θα υποχρέωνε η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, θα εκτόξευε το κόστος συντήρησής της, θα την απομάκρυνε από τις «ρίζες» της και εν τέλει, θα ναρκοθετούσε την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες. 

Στη Διμυλιά είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή, ενώ ελπίζουν πως το έργο της ανάπλασης του γηπέδου τους θα δρομολογηθεί άμεσα, ώστε η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία χαμένη.