Ο τίτλος της Α' κατηγορίας περνάει από την Κάρπαθο

Ο τίτλος της Α΄ Κατηγορίας περνάει από την Κάρπαθο.

Ο Φοίβος για να συνεχίσει να οδηγεί την… κούρσα στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να πάρει τη νίκη και στην Κάρπαθο, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην Κατηγορία, συνεχίζει να παίζει ελεύθερα σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το κέρδος που έχει στο ενενηντάλεπτο. 

Ο Σάββας Ορφανίδης γύμνασε και χθες σε εντατικούς ρυθμούς τους παίκτες του. Το ευχάριστο γι’ αυτόν, είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι «ετοιμοπόλεμους» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν παύει πάντως να τους εφιστά την προσοχή, λέγοντας τους πώς κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κρύβει παγίδες.

Ένα ακόμα ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία, είναι πώς ο Γιώργος Φωτεινής μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και είναι στη διάθεση του προπονητή του. 

Ο κόουτς της ομάδας και οι συνεργάτες του, θα εντείνουν ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς της προετοιμασίας, με σκοπό οι παίκτες τους να είναι έτοιμοι όχι μόνο για το ματς του Σαββάτου στην Κάρπαθο που θα ξεκινήσει στις 16.00, αλλά για όλους τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.