Κρίμα για τον Ηρακλή Μαριτσών και για τα παιδιά του

Κρίμα για τον Ηρακλή Μαριτσών και για τα παιδιά του

Κρίμα για τον Ηρακλή Μαριτσών και για τα παιδιά του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 434 ΦΟΡΕΣ

Εδώ και τρία χρόνια περιμένουν στα Μαριτσά την εκπόνηση μελέτης, που θα «ενώσει» το… χωράφι του βοηθητικού με το παρακείμενο διαλυμένο 5Χ5 και θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός λειτουργικού προπονητηρίου

Μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για να μην καταπονείται και να συντηρείται σωστά ο αγωνιστικός χώρος ενός γηπέδου και ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται οι καθημερινές ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού σωματείου που διαθέτει τμήματα υποδομών, είναι η ύπαρξη βοηθητικού.

Θεωρητικά, ένα τέτοιο οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του γηπέδου των Μαριτσών το διαθέτουν. Στην πραγματικότητα όμως, το μόνο που αντικρίζει ο επισκέπτης τους είναι μία απογοητευτική εικόνα ενός… χωραφιού κι ενός παρακείμενου ρημαγμένου 5Χ5, το οποίο υποτίθεται πως προορίζεται να στηρίξει τις προπονήσεις των περίπου ογδόντα παιδιών που ανήκουν στις ακαδημίες των «ροπαλοφόρων».


Η «Ροδιακή» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα Μαριτσά και κατέγραψε, μαζί με τις εικόνες, το μεγάλο παράπονο των ανθρώπων του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν εδώ και τρία χρόνια την εκπόνηση της μελέτης που θα «ενώσει» το βοηθητικό με το 5Χ5 και θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου κανονικού προπονητηρίου.

Μέχρι τότε θα συνεχίσουν να κάνουν ό, τι μπορούν για να συντηρήσουν τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου, προσευχόμενοι για… καλοκαιρία και για κατανόηση εκ μέρους των μικρών και των μεγάλων ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης