Κρίμα για τον Ηρακλή Μαριτσών και για τα παιδιά του

Μία από τις βασικότερες προϋποθέσεις για να μην καταπονείται και να συντηρείται σωστά ο αγωνιστικός χώρος ενός γηπέδου και ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται οι καθημερινές ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού σωματείου που διαθέτει τμήματα υποδομών, είναι η ύπαρξη βοηθητικού.

Θεωρητικά, ένα τέτοιο οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του γηπέδου των Μαριτσών το διαθέτουν. Στην πραγματικότητα όμως, το μόνο που αντικρίζει ο επισκέπτης τους είναι μία απογοητευτική εικόνα ενός… χωραφιού κι ενός παρακείμενου ρημαγμένου 5Χ5, το οποίο υποτίθεται πως προορίζεται να στηρίξει τις προπονήσεις των περίπου ογδόντα παιδιών που ανήκουν στις ακαδημίες των «ροπαλοφόρων».
 

 
Η «Ροδιακή» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στα Μαριτσά και κατέγραψε, μαζί με τις εικόνες, το μεγάλο παράπονο των ανθρώπων του Ηρακλή, οι οποίοι περιμένουν εδώ και τρία χρόνια την εκπόνηση της μελέτης που θα «ενώσει» το βοηθητικό με το 5Χ5 και θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου κανονικού προπονητηρίου.

Μέχρι τότε θα συνεχίσουν να κάνουν ό, τι μπορούν για να συντηρήσουν τον αγωνιστικό χώρο του κεντρικού γηπέδου, προσευχόμενοι για…  καλοκαιρία και για κατανόηση εκ μέρους των μικρών και των μεγάλων ποδοσφαιριστών.