Μπράντον Γιανγκ: «Μπορώ να προσφέρω περισσότερα»

Ήρθε στη Ρόδο ως αντικαταστάτης του πρώτου σκόρερ του Κολοσσού H Hotels, Μάλκολμ Γκρίφιν, και κλήθηκε να καλύψει το κενό του ηγέτη της ομάδας.

Ήρθε με περγαμηνές αφού η παρουσία του στο Λαύριο ήταν πολύ καλή και η προηγούμενη εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα σήμαινε ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ο Μπράντον Γιανγκ τα έχει πάει πολύ θετικά μέχρι στιγμής αλλά μόνο σε ό,τι αφορά την ατομική του απόδοση αφού σε ομαδικό επίπεδο, τα αποτελέσματα δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχή. Το αντίθετο, μάλιστα…

«Η ομάδα που έχουμε είναι πολύ καλή και γίνεται πολύ καλή δουλειά γενικότερα» σχολιάζει ο Αμερικανός γκαρντ και θεωρεί πως «η ομάδα μπορεί να κάνει ένα καλό τελείωμα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε τα οριακά παιχνίδια και νομίζω ότι εάν πάρουμε τις νίκες που θέλουμε σε αυτά τα ματς που ακολουθούν, τότε θα πάμε ψηλά».

Ο ίδιος δηλώνει «πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα και να προσφέρω περισσότερα στον Κολοσσό» ενώ καταλήγει πως «δεν έχω κανένα παράπονο από την παραμονή μου στη Ρόδο. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, που έχει καλό καιρό, ενώ και ο κόσμος είναι πολύ καλός και ευγενικός.

Όσον αφορά στην ομάδα, όλα είναι πολύ καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου, ενώ όλοι με υποδέχθηκαν και με καλωσόρισαν πολύ θερμά».