Βίντεο: Μια Καλυμνιά διοικήτρια Αστυνομίας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης

Η Νικόλ Παπαμιχαήλ είναι αστυνομικός και διοικεί τομέα του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Ο πατέρας είναι από την Κάλυμνο και η μητέρας της Κρητικιά. Η ίδια αισθάνεται Ελληνίδα  και μιλάει για το πως άλλαξε επάγγελμα αλλά και για την… κλασική Ελληνίδα μάνα της.

Η ίδια διοικεί συγκεκριμένα τον 17ο τομέα της αστυνομίας σε περιοχές του Μανχάταν της Νέας Υόρκης και είναι παιδί μεταναστών με περηφάνια για την Ελλάδα και αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο New TV Greek γιατί επέλεξε να αλλάξει επάγγελμα και να ακολουθήσει καριέρα αστυνομικού σε μια πόλη όπως την Νέα Υόρκη .

Όπως αναφέρει η κυρία Παπαμιχαήλ «ο πατέρας μου είναι από Κάλυμνο και η μητέρα από Χανιά. Είναι τώρα δύο χρόνια που επισκέφθηκα πρώτη φορά την Ελλάδα. Δεν είχα πάει ως παιδί στην Ελλάδα. Ωστόσο ξέρω ελληνικά και οι γονείς μου δεν μιλούν αμερικάνικα».
 


Από νοσοκόμα… αστυνομικός
Αρχικά ακολούθησε το επάγγελμα της νοσοκόμας όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν της ταίριαζε και άλλαξε επαγγελματική κατεύθυνση.

Όπως σημειώνει «κάθε μέρα κάποιος πέθαινε, κάθε μέρα κάποιος ήταν άρρωστος. Δεν το άντεχα αυτό. Σαν αστυνομικός δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα, κάθε μέρα συμβαίνει κάτι άλλο.»

Αστυνομικός με κλασική Ελληνίδα μάνα
Η μητέρα ως κλασική Ελληνίδα μάνα περιμένει εναγωνίως να παντρευτεί η κόρη και της τηλεφωνεί κάθε μέρα. Μάλιστα οι γονείς της γνωρίστηκαν στο πλοίο που θα τους οδηγούσε στο αμερικανικό όνειρο.