Όλα έτοιμα για το Final 4 του κυπέλλου ανδρών

Όλα έτοιμα για το Final 4 του κυπέλλου ανδρών

Όλα έτοιμα για το Final 4 του κυπέλλου ανδρών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδέχονται τη μεγάλη διοργάνωση του βόλεϊ στο νησί μας, ο Δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής

Ο Δήμος Ρόδου, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ), δηλώνει έτοιμος για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, την Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Απριλίου, στο κλειστό της Καλλιθέας.

Οι βασικές εργασίες, εντός κι εκτός του υπέροχου αθλητικού χώρου, έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι τελευταίες πινελιές.
Σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), στελέχη της οποίας βρίσκονται ήδη στη Ρόδο, ο αρχικός προγραμματισμός τηρείται κατά γράμμα, με σκοπό την ομαλή και άρτια διεξαγωγή της αθλητικής γιορτής που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο Ελλάδας για την περίοδο 2017-2018.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ κ. ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ
Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος αναφερόμενος στην διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης στο νησί μας τόνισε:
«Με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση καλωσορίζουμε στη Ρόδο, τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης (Volley) 2017-2018 και τις ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση του θεσμού. Οι αγώνες διεξάγονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου στο Φαληράκι της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα, ώστε να είναι δυνατή η φιλοξενία σημαντικών διοργανώσεων όπως η συγκεκριμένη.

Οι Ρόδιοι, από τους αρχαίους χρόνους επιδεικνύουν προσήλωση στις αξίες του αθλητισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ η φιλοξενία των επισκεπτών του νησιού γίνεται πάντα με αίσθημα ειλικρινούς χαράς. Επιπλέον το νησί της Ρόδου διαθέτει πλήθος υποδομών πολιτισμικού και αθλητικού χαρακτήρα, πέραν βεβαίως των ξενοδοχειακών υποδομών, μέσα σε ένα ευλογημένο φυσικό περιβάλλον.

Ως Δήμαρχος αλλά και ως Ρόδιος, εκφράζω την πεποίθηση ότι οι φετινοί αγώνες θα έχουν υψηλό αθλητικό επίπεδο, ανάλογο της ιστορίας των διαγωνιζομένων ομάδων και η διοργάνωση θα στεφθεί με πλήρη επιτυχία. Συγχαίρω τους αθλητές και προπονητές των ομάδων για την έως σήμερα πορεία τους και εύχομαι καλή επιτυχία στην ολοκλήρωση των προσπαθειών τους».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΠΑΡ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ
Από την δική του πλευρά ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε το κορυφαίο Final-Four της ιστορίας του Κυπέλλου ανδρών στο νησί μας.
Η συντονισμένη και αποφασιστική προσπάθεια που κατεβλήθη ώστε η Ρόδος να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και του αθλητισμού, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη του στην πόλη μας και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο καθώς η συμβολή του ήταν καθοριστική στο στόχο που είχαμε θέσει.
Ας απολαύσουμε ένα συναρπαστικό τουρνουά και από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εμπειρία της διαμονής σας στην πόλη της Ρόδου να είναι μοναδική».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Το πρόγραμμα των αγώνων που συνδιοργανώνουν, η ΕΟΠΕ και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είναι το εξής:
-Πέμπτη 19 Απριλίου
-Θα γίνει συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο στις 18.30
-Παρασκευή 20 Απριλίου
17.00: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 - Παναθηναϊκός
-Σάββατο 21 Απριλίου
16.30: Pregame εκπομπή
17.00: Τελικός
-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα