Μάλλον τα προηγούμενα 12 συνέδρια (εκτός από της Ρόδου) έγιναν σε... παράγκες, παραλίες και ρεματιές!

•  Δώδεκα αναπτυξιακά συνέδρια σε ισάρριθμες περιφέρειες της χώρας, έγιναν τους τελευταίους μήνες και σε όλα συμμετείχε κυβερνητικό κλιμάκιο με δεκάδες υπουργούς, γραμματείς, στελέχη της κυβέρνησης κ.λπ. Στο... 13ο (αυτό που έγινε στη Ρόδο) κάποια αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης επιτέθηκαν στην κυβέρνηση και στην περιφέρεια, επειδή οργάνωσαν το συνέδριο σε πεντάστερο ξενοδοχείο, στο «Ρόδος Πάλλας». Προφανώς τα προηγούμενα 12 συνέδρια έγιναν σε... παράγκες, σε παραλίες και σε ρεματιές! Ορισμένοι πράγματι δεν έχουν τον Θεό τους!

•  Εάν κάποιος θέλει να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση δεν θα δυσκολευτεί και ιδιαίτερα, αφού υπάρχουν πολλά ζητήματα και θέματα που προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Αλλά το να ασκείς κριτική για το ξενοδοχείο που έγιναν οι εργασίες ενός συνεδρίου μάλλον δείχνει ότι υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων!

•  Τα ίδια μέσα ενημέρωσης (τα περισσότερα για την ακρίβεια) δεν βρήκαν χώρο για μερικές αράδες να αφιερώσουν στις αγωνίες και στα προβλήματα των νησιωτών, που εκφράστηκαν πανταχόθεν στην διάρκεια του διήμερου συνεδρίου. Σιγά που θα καταδέχονταν ν’ ασχολούνται με αυτά!

Ο κακός