Ανάμεσα στις κορυφαίες   η Βικτώρια Παπαδοπούλου

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της τερμάτισε η Βικτώρια Παπαδόπουλου του ΡΟΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις, που διεξήχθη στον Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα, μετά από τρεις νίκες επί των Ρ. Μανούρη από την Πετρούπολη 6-3 6-4, Μ. Μαυρομάτη του ΑΣ Ακρόπολης με σκορ 6-2 6-1 και Δ. Μαστροδήμα του ΑΣ κολεγίου Ντερή 6-7 6-1 7-6,  κατάφερε να φτάσει  στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα, γνωρίζοντας την ήττα από το φαβορί και τελική νικήτρια του Τουρνουά Μιχαέλα Λάκη από τη Λάρισα με σκορ 6-2 6-2, για να κατακτήσει τελικώς την 5η θέση.

Στα διπλά, με συμπαίκτρια την Ε. Τζαμπατζίδη από το Κολέγιο Ντερή, πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις αποκλείοντας διαδοχικά τις Kαραούζα Σ.- Bρούτση E.  με σκορ 6-0 6-3, Pουσμένη E.-Πιάχα B. με 7-5 6-2, και στον ημιτελικό τις Λάκη M. - Σαμολαδά Γ. με σκορ 7-6 6-2, φθάνοντας στο μεγάλο τελικό. Απέναντι στο δίδυμο Παύλου Δ.- Mαστροδήμα Δ, ηττήθηκαν με σκορ 6-3 6-4, κατακτώντας την δεύτερη θέση. 

Η πολλά υποσχόμενη Βικτώρια Παπαδοπούλου δουλεύει σκληρά καθημερινά για να φθάσει στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες φορώντας το εθνόσημο.

Σημαντική για την οικογένεια η συμβολή του προπονητή κυρίου Μ. Μπότση για τις επιτυχίες της μικρής πρωταθλήτριας.

Ευχαριστήριο
Η νεαρή αθλήτρια και ο προπονητής της θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης για την πολύτιμη βοήθειά του και τον  Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων για την παραχώρηση γηπέδων καθημερινώς για προπονήσεις. Επίσης τον γυμναστή Νίκο Μαντικό, το Atlas Specific Training και τον προπονητή Νίκο Παπαγεωργίου για την πολύτιμη βοήθειά του.