Επιχείρηση... τόνωση ψυχολογίας στον Αστέρα Παστίδας

Δύσκολη… στροφή προβλέπει για τον Αστέρα Παστίδας η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries, που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή για τους «κυανόλευκους».

Θα περιμένουν να αντιμετωπίσουν τον διεκδικητή του τίτλου ΔΙ.Α., ο οποίος είναι μόλις δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίβο και σαφέστατα τον ενδιαφέρουν οι τρεις βαθμοί. 

Στον Αστέρα δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν… λευκή σημαία επ ουδενί. Όπως έγινε γνωστό, θα το παλέψουν μέχρι τέλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι Διοικούντες συνεδρίασαν πρόσφατα και ασχολήθηκαν με την δημιουργηθείσα κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη χρονιά να πάει χαμένη.

Αυτό θα γίνει, όχι μόνο γιατί ο Αστέρας έχει μεγάλη ιστορία στην Α΄ Κατηγορία, αλλά και γιατί στο ρόστερ υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, που δεν πρέπει να «χαθούν» σε καμία περίπτωση, ενώ βρίσκονται σε… άνθηση και οι Ακαδημίες του συλλόγου. Πρώτος στόχος συνεπώς, είναι να σηκώσει κεφάλι η ομάδα και να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών και αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση.

Ο Στέλιος Πατηνιώτης στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, που θα ξεκιννήσει στις 13.15, δεν θα έχει στη διάθεσή του, αρκετή εμπειρία καθώς θα απουσιάσουν από τον αγώνα ο Λάμπρος Καρύδης που εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος και φυσικά ο Γιώργος Ισκάς ο οποίος είναι τραυματίας.