Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών στο final 4 της Ρόδου

Για λόγους ασφαλείας ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο στην Ρόδο (20-21 Απριλίου) και σε αυτή θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής.

Υπό τον φόβο επεισοδίων ο κυβερνητικός παράγοντας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη, όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο «σμαραγδένιο νησί».

Όπως ανακοινώθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού ο Γιώργος Βασιλειάδης  αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ & ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», κατά την διεξαγωγή των Αγώνων Πετοσφέρισης του FINAL FOUR της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20/04/2018 και το Σάββατο 21-04-2018, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, στο Φαληράκι Ρόδου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Πηγή: naftemporiki.gr