Να βιαστούν όσοι θέλουν να τρέξουν στο Μαραθώνιο της Ρόδου!

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι ολοκληρώνονται μεθαύριο Κυριακή, οι εγγραφές για το 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων (οι μαθητές των δημοτικών εγγράφονται μέσω των σχολείων τους), που θα γίνουν την Κυριακή 29 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση στη Ρόδο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.rhodesmarathon.gr. Με ευκολία πλοήγησης και μοντέρνο design, στο νέο site του Μαραθωνίου Ρόδου, θα βρουν πλούσιο πληροφοριακό και οπτικό υλικό για τη διοργάνωση.

Αυτοπροσώπως, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί και σήμερα στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1. Επίσης, μέχρι σήμερα θα λειτουργεί για εγγραφές-συμμετοχές και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρόδου (δίπλα στο» Ήχος και Φως») τις ώρες 10π.μ. με 3μ.μ.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα φέρουν το oνοματεπώνυμό τους στον αριθμό τους (bibnumber).
Ο Διεθνής Μαραθώνιος είναι η μεγάλη αθλητική γιορτή της Ρόδου με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών. Με σκοπό την προβολή της Ρόδου ως ιδανικού προορισμού για  τους φίλους του αθλητισμού τον μήνα Απρίλιο, πλήθος ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτουν τη διοργάνωση.

Ο αγώνας Roads to Rhodes Marathon, με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ, της IAAF και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, διεξάγεται σε μια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά του νησιού, ενώ παράλληλα προβάλει τα σπουδαία τουριστικά αξιοθέατα της πόλης της Ρόδου.
Πού αλλού μπορεί να τρέξει κανείς έχοντας δίπλα του Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και ατενίζο-ντας παράλληλα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου;

ΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου, μαζί με τους αγώνες που τον πλαισιώνουν (Ημιμαραθώνιος, 10χλμ., 5χλμ και 1.000μ.) και που θα γίνει στις 29 Απριλίου, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Επίσης, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές: www.rhodesmarathon.gr.
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00).