Συνωμοσία  στο σινεμά Παλλάς

Μια πρώην ανακρίτρια της CIA καλείται ξανά στην υπηρεσία μετά από πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, για να διαπιστώσει πως η όλη ιστορία είναι μια συνωμοσία εις βάρος της. 

Μια αξιοθαύμαστα ανθεκτική περίπτωση σκηνοθέτη χωρίς στάμπα, ο Μάικλ Άπτεντ έχει υπογράψει ταινίες όπως το «Άγκαθα» από τη δεκαετία του '70, την «Κόρη του ανθρακωρύχου», που συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ και χάρισε το βραβείο στη Σίσι Σπέισεκ, τους «Γορίλες στην Ομίχλη», το «Γκόρκι Παρκ», έναν Τζέιμς Μποντ και μία Νάρνια (!).  

Στη «Συνωμοσία» μαζεύει γνωστούς ηθοποιούς και οικείο ψυχροπολεμικό κατασκοπικό υλικό με φόντο το Λονδίνο και μια επικείμενη βιοχημική επίθεση για ένα σφιχτοδεμένο θρίλερ που κινείται σβέλτα με πολλά στοιχεία που κρατούν το ενδιαφέρον στην αρχή, αλλά αυτοκαταστρέφεται σε μια εξαιρετικά τραβηγμένη λύση, που μάλιστα υπόσχεται συνέχεια.  

Έχοντας προσφέρει γενναίους ρόλους σε γυναίκες στη 45χρονη καριέρα του, συνεχίζει το σερί, με το βάρος να πέφτει στη Νούμι Ραπάς, η οποία ωστόσο φαίνεται ψυχρή και πολύ υπολογισμένη παίζοντας την απογοητευμένη, αλλά αποφασιστική πράκτορα Άλις Ρασίν. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Περιπέτεια 
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 2017 
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Τσεχία/Ελβετία/ΗΠΑ/Μ. Βρετανία 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98 
Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ Πρωταγωνιστούν: Νούμι Ραπάς, Ορλάντο Μπλουμ, Τόνι Κολέτ, Τζον Μάλκοβιτς 

Πηγή: www.lifo.gr, του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου


Σινεμά Παλλάς
Αίθουσα 4, κάθε μέρα 20:10, 22:25
τηλ. κρατήσεων 2241070670, 2241024475
https://www.cinepallas.gr