Συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων Ρόδου

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην περιφέρεια νοτίου Αιγαίου συνάντηση όλων των πολιτιστικών συλλόγων της Ρόδου, καθώς και των παροικιακών συλλόγων του νησιού με σκοπό την κατάρτιση του προγράμματος των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι.

Η συνάντηση στην οποία θα παρευρεθούν ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού-πολιτισμού-αθλητισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου.

Ήδη σχετική πρόσκληση στάλθηκε από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστο Διακογεωργίου προς την ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων νήσου Ρόδου, την ομοσπονδία παροικιακών συλλόγων Δωδεκανήσου, όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους νήσου Ρόδου και τους πολιτιστικούς συλλόγους γυναικών νήσου Ρόδου.

Όπως αναφέρει,  σκοπός της συνάντησης είναι η κατάρτιση των πολιτιστικών δράσεων του 2018 και η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, και προτάσεων για την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων της περιφέρειας.