Διαγόρας: Τον  Χρυσοχοϊδη περιμένει ο Παντέλης

Μέχρι χθες δεν είχε σημειωθεί καμιά εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Διαγόρα με τον Νίκο Παντέλη, ο οποίος ασχολείται προς το τέλος του πρωταθλήματος της football league, με την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καλλιθέας, η οποία βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αλλά έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην Κατηγορία.

Όπως είναι γνωστό, οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με τους Διοικούντες του «γηραιού» και τον τεχνικό της ομάδας. Απομένει το τελικό ΟΚ, το οποίο θα ειπωθεί όταν συναντηθεί στην Αθήνα ο Νίκος Παντέλης με τον μεγαλοπαράγοντα του συλλόγου Κώστα Χρυσοχοϊδη, στον οποίο θα εκθέσει τις απόψεις του και θα πει τις σκέψεις του για τη νέα σαιζόν στην οποία οι στόχοι θα είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Για το λόγο αυτό, τις προσεχείς μέρες ο Κώστας Χρυσοχοϊδης να μεταβεί στην Αθήνα και να συναντηθεί πέραν των άλλων με τον κόουτς του Διαγόρα.

Βέβαια έχουν δρομολογηθεί κάποια θέματα με ποδοσφαιριστές, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να ειπωθεί οτιδήποτε και για το ρόστερ της ομάδας αλλά και για τις επαφές που έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Διαγόρα