Κρεμάει τα  παπούτσια για να αναλάβει πρόεδρος!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες στους κόλπους της διοίκησης του Διγενή ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Μαΐου (η ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί προσεχώς), η οποία θα κορυφωθεί με τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

 Η απόφαση του προέδρου Μιχάλη Ψύλλου να αποσυρθεί (θα συνεχίσει να βοηθάει εξωδιοικητικά) είναι οριστική και αμετάκλητη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο των μελών του ιστορικού σωματείου. Η απερχόμενη διοίκηση αφήνει πίσω της σημαντικό έργο, κορωνίδα του οποίου αποτελεί η επιστροφή του Διγενή στην Α’ κατηγορία και η εδραίωσή του, με τους παράγοντές της να θεωρούν πως δεν έχουν το δικαίωμα να αφήσουν τη… δουλειά στη μέση και να χαλάσουν ό, τι καλό κατάφεραν την τελευταία διετία. 

Εντός των ημερών θα απαντηθεί οριστικά και το ερώτημα σχετικά με το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Μιχάλη Ψύλλου στην προεδρία, πάντα με την προϋπόθεση πως στις εκλογές δεν θα κατέλθει και δεν θα εκλεγεί άλλος συνδυασμός. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρώην ποδοσφαιριστής φεύγει κι ένας…  προσεχώς πρώην θα τον διαδεχθεί, καθώς για τη θέση του επικεφαλής του Διγενή προαλείφεται ο σημερινός αρχηγός του, Τσαμπίκος Ζαχαρίας! 
                                                   
Πλήρης στο αυριανό παιχνίδι 
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διγενή ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών, στο γήπεδο Κοσκινού. Το απουσιολόγιο του Σάσα Γιόνοβιτς είναι «λευκό», με την ομάδα να στοχεύει σε άλλη μία νίκη που θα την εδραιώσει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.