Διαγόρας Βατίου: Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι

Μία επιτυχία στο γήπεδο Παραδεισίου, ακόμα και σε περιόδους που ο Κλεάνθης δεν έχει ουσιαστικούς στόχους, προϋποθέτει διαχρονικά την κατάθεση ιδρώτα και τύχη, συνεπώς ο Γιάννης Καμπούρης δεν έχει άδικο που περιγράφει την αυριανή έξοδο του Διαγόρα Βατίου ως μία από τις πιο δύσκολες της χρονιάς.  

Τι έχουν να αντιπαρατάξουν οι «κυανέρυθροι» για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη; 

Πρώτα πρώτα την ηρεμία την οποία κέρδισαν με την καθοριστικής σημασίας νίκη που πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική επί της Δόξας Καρδάμαινας.

Οι οκτώ βαθμοί που έχουν ως «μαξιλαράκι» έναντι του Αστέρα Παστίδας, ο οποίος και ορίζει τη γραμμή του υποβιβασμού, συνιστούν μία διαφορά η οποία δεν τους εξασφαλίζει μεν απόλυτα, τους δίνει όμως ένα ισχυρότατο προβάδισμα στη μάχη της σωτηρίας και μαζί την πολυτέλεια να αντιμετωπίσουν τον Κλεάνθη έχοντας το μυαλό τους καθαρό από τον φόβο ενός άσχημου αποτελέσματος. 

Έπειτα, οι Βατενοί θα επενδύσουν στην έξοχη εμφάνιση που πραγματοποίησαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τη Δόξα και την οποία ο Γιάννης Καμπούρης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως μία από τις καλύτερες φετινές.  

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός είναι ο τραυματίας Τριαντάφυλλος Καμπούρης.