Τη χαρά του μοιράζεται ο Αστέρας

Με μία όμορφη γιορτή, η οποία θα συνδυάσει αρμονικά την ποδοσφαιρική δράση με πολιτιστικές εκδηλώσεις,  θα ανταμείψει η διοίκηση του Αστέρα τους φιλάθλους που θα πάνε την Κυριακή στο γήπεδο των Μασσάρων για να γιορτάσουν την κατάκτηση, από την ομάδα του Σάββα Σταυρίδη, του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και την επιστροφή της στα «σαλόνια» του τοπικού.

 Η αυλαία της «φιέστας» θα ανοίξει στις 4 το απόγευμα, με αγώνα επίδειξης των μικρών παιδιών (μπαμπίνι) της ακαδημίας του συλλόγου. Λίγο πριν από τις 5, ώρα έναρξης του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Δήμητρα Δαματριάς, η ατμόσφαιρα θα αρχίσει να ζεσταίνεται, καθώς την παρουσίαση των δύο ομάδων θα συνοδεύσουν βεγγαλικά.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Αστέρας θα βραβεύσει για την προσφορά του στο άθλημα τον επίτιμο προσκεκλημένο της, παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή  Γιώτη Τσαλουχίδη, ενώ θα ακολουθήσουν χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της κοινότητας «Το Καμειρί» (παραδοσιακοί), καθώς και από τον Σύλλογο Γυναικών Μασσάρων «Οι Μασσαρενές» (χοροί Latin).  

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομή, στους πρωταθλητές, του τροπαίου, οι φίλαθλοι θα απολαύσουν νέο… γύρο ρίψης βεγγαλικών, ενώ η όλη γιορτή θα επενδυθεί μουσικά με τραγούδια του Αντώνη Μπαφίτη.

Η διοίκηση του Αστέρα καλεί στο γήπεδο όλο τον κόσμο, ζητώντας ταυτόχρονα οι πάντες να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της γιορτής, σεβόμενοι τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.

Μέρος των εσόδων του αυριανού αγώνα θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση πολιτών των Μασσάρων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.