Εντοπίστηκε ο...  καμπανοκλέφτης της Ρόδου

Υπόθεση λίγων ωρών ήταν μόνο για τους Αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού, ο εντοπισμός του δράστη που ξήλωσε τρεις καμπάνες από ιερούς ναούς  των Μαριτσών και των Καλαβαρδών και τις.. πούλησε έναντι 100 ευρώ σε μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών!

Δράστης είναι ένας 40χρονος που κατοικεί στη Ρόδο και κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρα μας και ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την δικογραφία, αφού αφαίρεσε τις καμπάνες από τους ιερούς ναούς, στη συνέχεια μετέβη και τις πούλησε σε μάντρα ανακυκλώσιμων υλικών όπου και εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές, τις  καμπάνες παρέλαβε υπάλληλος της επιχείρησης καθώς εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, δίνοντας μάλιστα στον δράστη το ποσό των 100 ευρώ! 

Οι τρεις περιπτώσεις κλοπής εξιχνιάστηκαν  από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως διακριβώθηκε το χρονικό διάστημα από 10-04-2018 έως 14-04-2018 αφαίρεσε τρεις καμπάνες από Ιερούς Ναούς και εξωκλήσι στις Δημοτικές Ενότητες Καμείρου και Πεταλούδων στη Ρόδο. 

Οι αφαιρεθείσες καμπάνες εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των Ιερών Ναών.