Μετάλλια για τον  Ροδήλιο στην πίστα

Κεφάτοι οι αθλητές του Ροδήλιου στην πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο προχθές.

Ο Σταμάτης Σαββάκης και ο Νίκος Δράκος συμμετείχαν στον προκριματικό αγώνα του ατομικού πουρσουιτ Παίδων, που έγινε το πρωί και κέρδισαν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό. Εκεί ο Σταμάτης Σαββάκης πήρε την πρώτη θέση με 2.26.460 και Νίκος Δράκος τη δεύτερη με 2.28.201.
Στον προκριματικό αγώνα πόντων Παίδων που έγινε το πρωί αγωνιστήκαν οι Νίκος Δράκος και Ιάκωβος Κούρος, όπου κέρδισαν θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Ο Νίκος Δράκος εκεί ήταν πρώτος και ο Ιάκωβος Κούρος 7ος.

Στη συνέχεια, αργά το βράδυ έγινε ο προκριματικός στο αγώνισμα του σκρατς Παίδων, με συμμετοχή από τους Σταμάτη Σαββάκη και Νίκο Δράκο, οι οποίοι θα σταθούν στην εκκίνηση του τελικού σήμερα.
Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδος Κωνσταντίνος Πανταζής δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ομάδας, Αναστάσιο Μανουκιάν και Δήμητρα Πατάπη, για τη βοήθεια που παρέχουν σε ό, τι αφορά τις προπονήσεις και την προετοιμασία της.