Διγενής - Ηρακλής Μαριτσών: Άλλος «καιγόταν» και άλλος έπαιξε

Διγενής - Ηρακλής Μαριτσών: Άλλος «καιγόταν» και άλλος έπαιξε

Διγενής - Ηρακλής Μαριτσών: Άλλος «καιγόταν» και άλλος έπαιξε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες χαράμισε ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο και ο κεφάτος Διγενής του έδειξε τον τρόπο που στέλνουν την μπάλα στο «πλεκτό». Αφού άνοιξε το σκορ στο 43’, στην επανάληψη κυριάρχησε και κέρδισε το ματς με 3-0

Ο Ηρακλής δεν δικαιολόγησε παρά για μισό ημίχρονο την πιεστική ανάγκη του να κερδίσει βαθμούς, ο άνετος Διγενής εμφανίστηκε κεφάτος και χωρίς διάθεση να κάνει «εκπτώσεις» και σ’ αυτό το πολύ απλό σενάριο στηρίχθηκε το προχθεσινό ματς του γηπέδου Κοσκινού, το τέλος του οποίου βρήκε την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς νικήτρια με 3-0.

Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα εκατέρωθεν ζωηρό και ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Μαριτσενοί έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες να προηγηθούν.

Στο 5’, ο Παπακωνσταντής βρήκε με υπέροχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τον Μπάμπη Βασιλώττο, ο οποίος επιχείρησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Τσαβαρή, ωστόσο «σημάδεψε» το σώμα του, ενώ την ίδια κατάληξη είχε αντίστοιχη απόπειρα, στο 9’, του ολομόναχου Κούρου.

Νωρίτερα στο 6’ ο Διγενής απείλησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κετσέ, το οποίο έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σαββιδάκη.

Μετά το 20’ ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και το ματς να γίνεται πιο κλειστό. Τη δε περαιτέρω εξέλιξή του την καθόρισαν δύο στιγμές.


Στο 37’ και μετά από ωραία σέντρα του Αμπελά από τα αριστερά, ο αμαρκάριστος Μπάμπης Βασιλώττος «σημάδεψε», με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, το οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Διγενή, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε στο 43’ με γκολ. Η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κετσέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ήταν διαγώνια και δυνατή, ο Σαββιδάκης δεν είχε ορατότητα και…1-0.

Το παιχνίδι πήρε οριστικά τον δρόμο του στο 49’, όταν ο Παπασταμάτης έκανε το 2-0 με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι, που ούτως ή άλλως δεν φημίζονται φέτος για τις επιθετικές αρετές τους, απογοητεύτηκαν πλήρως και… παρέδωσαν πνεύμα, με τους Κοσκινιάτες να κυριαρχούν απόλυτα, να έχουν δοκάρι στο 71’ σε πλασέ του Νίκα από το ύψος του πέναλτι και να πετυχαίνουν στο 72’ ένα ακόμα τέρμα (3-0), με ωραίο πλασέ του Κετσέ από τα πλάγια αριστερά.

Καλή ήταν η διαιτησία των Παπαγιαννίδη, Αυγενικού Α. και Διακοφιλιππή.

Οι συνθέσεις:
Διγενής: Τσαβαρής, Παπασταμάτης, Κώτης, Σκούμπρος (78’ Δραμουντανής), Χουτεσιώτης, Μικκιού (57’ Χατζηνικόλας), Κετσές, Καρπαθάκης, Τσιπιζίδης (75’ Αντωνίου), Διακάκης, Καματερός (62’ λ.τ. Νίκας).
Ηρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Βασιλώττος Ε., Λολάκης (57’ Λενιού), Μπιλιάς (75’ Μάργαρης), Παπακωνσταντής, Λερογιάννης, Βασιλώττος Χ. (51΄Ανδρεόπουλος), Αμπελάς, Κούρος (78’ Αναγνώστου).

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών