Αλλαγές και νέο αίμα  στη διοίκηση του Αστέρα Μασσάρων

Στην οργάνωση της επόμενης μέρας στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Αστέρα Μασσάρων.

Οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας είναι έτοιμοι να αναδείξουν νέα ενισχυμένη διοίκηση, καθώς στην προ ημερών πρώτη Γενική Συνέλευση, το ενδιαφέρον τους για ενασχόληση με τα κοινά του συλλόγου εκδήλωσαν αρκετοί νεαρής ηλικίας παράγοντες.

Μάλιστα, είναι απόλυτα διατεθειμένοι να βγουν μπροστά, με την προϋπόθεση να τους στηρίξουν οι «παλιοί», που με τη σειρά τους δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να συμφωνήσουν στο προτεινόμενο μοντέλο.

Η τελική εικόνα αναμένεται να αποκρυσταλλωθεί αύριο Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της νέας Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Βρεφονηπιακού Σταθμού των Μασσάρων, στην τοποθεσία «Αλώνια».

Ως η πλέον πιθανή εξέλιξη φαντάζει ο σημερινός πρόεδρος, Μιχάλης Χατζηκώστας (πιστώνεται, αναμφίβολα, τη φετινή επιτυχία της ομάδας) να αναλάβει άλλο διοικητικό πόστο και να παραχωρήσει τη θέση του στον νέο παράγοντα Ανδρέα Χατζημανώλη.

Η φιλοσοφία του Αστέρα δεν πρόκειται να αλλάξει ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Στόχος είναι να διατηρηθεί ο ίδιος κορμός και να ενισχυθεί με δύο-τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να εδραιωθεί.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 Μαΐου και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, θα «τρέξουν» οι ανανεώσεις συνεργασιών.    
 


Γιορτή από τις λίγες
Πλήθος φιλάθλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του Αστέρα και έδωσε το παρών, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο των Μασσάρων για να παρακολουθήσει το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τη Δήμητρα Δαματριάς και να γιορτάσει, μαζί με τον προπονητή Σάββα Σταυρίδη, τα μέλη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές, την επιστροφή στην Α’ κατηγορία.

 Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο β’ αντιπρόεδρος Θεοδόσης Στεφανάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο πρόεδρος της κοινότητας Σπύρος Καλούδης, καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώτης Τσαλουχίδης, τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Στο ημίχρονο του αγώνα τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μασσάρων «Το Καμειρί», καθώς και του τοπικού Συλλόγου Γυναικών παρουσίασαν ένα όμορφο χορευτικό, ενώ στο τέλος του αγώνα και πριν ο αρχηγός Ερτζάν Κιλασίν σηκώσει το κύπελλο του πρωταθλητή, το οποίο πήρε από τα χέρια του Παναγιώτη Διακοφώτη, ένας ένας οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο και… μούσκεμα από τις σαμπάνιες που άνοιξαν, τα μετάλλιά τους.