Στο κατακόρυφο η αγωνία στην «ουρά» της Α' κατηγορίας

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries βρίσκεται ο Φοίβος, που μετά τ’ αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής, αποσπάσθηκε 4 βαθμούς από τους διώκτες του, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Κρεμαστενοί με δύο γκολ στην εκπνοή του αγώνα, νίκησαν (2-3) μέσα στην Κάρπαθο τον Ποδειδώνα, που ήταν μπροστά στο σκορ (2-1) μέχρι το 88’ και σε συνδυασμό με νέου εκτός έδρας στραβοπατήματος (1-1) του ΔΙ.ΑΣ. στην Παστίδα με τον Αστέρα, πήραν σημαντικό προβάδισμα. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε πλέον και ο Άρης που επικράτησε με 1-0 του Κλεόβουλου. 

Τώρα όσον αφορά τις ομάδες γύρο από την επικίνδυνη ζώνη, πέντε είναι αυτές που «μάχονται» για να αποφύγουν τις δύο ακόμη θέσεις που οδηγούν στη Β’ κατηγορία (τις άλλες δύο τις έχουν πάρει Δόξα Ψ. και Νικαγόρας).

Ο Διαγόρας Β. που ηττήθηκε στο Παραδείσι από τον Κλεάνθη με 2-1, ο Ηρακλής Μ. που επίσης έχασε 3-0 στα Κοσκινού από τον Διγενή, η Κατταβιά που πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) στις Καλυθιές από τον Απόλλωνα, η Δόξα Καρδ., που επικράτησε με 2-0 του Νικαγόρα και ο Αστέρας Π. που έβγαλε ψυχή στο εντός έδρας 1-1 με τον ΔΙ.ΑΣ.

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική:
Δόξα Ψ. – ΑΕΡΑ      0-3 α.α.
Ποσειδών Καρπ. – Φοίβος  2-3
Άρης – Κλεόβουλος      1-0
Διγενής – Ηρακλής Μ.     3-0
Κλεάνθης – Διαγόρας Β.  2-1
Απόλλων Κ. – Κατταβιά      1-1
Αστέρας Π. – ΔΙ.ΑΣ.      1-1
Δόξα Καρδ.–Νικαγόρας    2-0

Επόμενη αγωνιστική (28η)
Διγενής – Άρης
Κλεόβουλος – Δόξα Ψ.
Ηρακλής Μ. Αστέρας Π.
ΑΕΡΑ – Δόξα Καρδ.
ΔΙ.ΑΣ. – Ποσειδών Καρπ.
Νικαγόρας – Κλεάνθης
Φοίβος – Απόλλων Κ.
Διαγόρας Β. – Κατταβιά