Το πραγματικό επίτευγμα του Ευκλή

Έναν πρώτο απολογισμό για τη φετινή πορεία του δευτεραθλητή του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Ευκλή, τον οποίο συνόδευσε με ευχαριστίες προς τους ανθρώπους της ομάδας, έκανε χθες, με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής Γιώργος Ξύπας.

Στα δικά του μάτια, το μεγαλύτερο επίτευγμα των Σορωνιατών είναι η συμμετοχή, στον βασικό κορμό τους, πολλών νεαρών παιδιών:

«Με το πέρας της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ευκλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τον Εμμανουήλ Αναγνώστου που είναι ένας ακούραστος εργάτης που αγαπάει την ομάδα και το έδειξε έμπρακτα, τον Πάρη Διακοφιλλιπή, τον γενικό αρχηγό της ομάδας που προσπαθούσε να λύσει όλα τα προβλήματα άμεσα.

Το προπονητικό team των ακαδημιών και τον Θοδωρή Παπαβασιλείου για τη συνεργασία που είχαμε και τέλος τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος και έδειξαν το καλύτερο τους πρόσωπο για να τερματίσει η ομάδα στην δεύτερη θέση και να διεκδικήσει την άνοδό της στα μπαράζ.

Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη σε όλους τους τομείς αλλά καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι εκεί που μας είχαν όλους τελειωμένους, γι’ αυτό η χρονιά και η επιτυχία παίρνει μεγαλύτερη αξία.
Προσπαθήσαμε και φτιάξαμε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών από το εφηβικό που ήταν ο στόχος μας, ήμασταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Είναι καλό να επενδύεις σε μια ομάδα ποδοσφαίρου αλλά ακόμα καλύτερο να επενδύεις σε δικά σου παιδιά. Αυτό φέτος νομίζω το καταφέραμε στο 100%. Εύχομαι υγεία, ατομική και οικογενειακή, στον καθένα σας ξεχωριστά».