Φοίβος: Καθαρά δική του υπόθεση ο τίτλος

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου βρίσκεται ο Φοίβος,  μετά το σημαντικό διπλό που πήρε στην Κάρπαθο από τον Ποσειδώνα, κερδίζοντας τον με 3-2 και με το τρίτο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις.

Η υπερβολική σιγουριά αλλά και η υπεροψία, ανέβασε το βαθμό δυσκολίας και άγχους  του Φοίβου και  στέρησε πολλές καλές στιγμές από τους παίκτες του Σάββα Ορφανίδη στο εν λόγω παιχνίδι.

Σε αυτό το μήκος κύματος, κυμάνθηκε στις δηλώσεις του χθες ο Σάββας Ορφανίδης:

«Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο μετά τη νίκη στην Κάρπαθο. Δεν έχει όμως ακόμα τελειώσει τίποτα μαθηματικά. Πετύχαμε δυο σημαντικά γκολ του πρωταθλήματος στο 87΄και το 93΄. Πέρα από αυτά όμως μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλά περισσότερα.

Η μπάλα δεν έμπαινε στα αντίπαλα δίχτυα κι αυτό οφειλόταν στο α΄ μέρος ιδιαίτερα, στην υπερβολική σιγουριά για το γκολ, αλλά και στην υπεροψία, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε φυσικά και το άγχος. Τέλος καλό όλα καλά στο παιχνίδι στην Κάρπαθο. Τώρα πλέον όλα σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος εξαρτώνται από μας».

Υπενθυμίζεται πώς ο Φοίβος παίζει εντός έδρας την 28η αγωνιστική με τον Απόλλωνα Καλυθιών

Πάει την 29η αγωνιστική στο Βάτι να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα και αναμένεται όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα καταστάσεις, να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στην Κέφαλο με αντίπαλο το Νικαγόρα.

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε μετά την νίκη στην Κάρπαθο η Διοίκηση του Φοίβου:

« Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ευχαριστεί δημόσια τους ανθρώπους και τη διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου για την άψογη φιλοξενία στη μεταξύ μας αναμέτρηση».