Μετάλλια για τον  «Μεσόγειος» στην πίστα

Με δύο χάλκινα μετάλλια, αρκετά καλά πλασαρίσματα και υποσχέσεις για το μέλλον, επέστρεψε η αποστολή του «Μεσόγειος» από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας από τις 20 έως της 22 Απριλίου.

Η ομάδα από τη Ρόδο εκπροσωπήθηκε από δύο έφηβους αθλητές και την Ελένη Τσαβαρή στην κατηγορία γυναικών του OMNIUM, συμμετοχή που αποφασίστηκε δύο μέρες μόλις πριν ξεκινήσει το Πανελλήνιο, καθώς η αθλήτρια τον τελευταίο μήνα βρίσκονταν εκτός  δραστηριότητας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η αγωνιστική απραξία σε συνδυασμό με κάποια έλλειψη εμπειρίας, δεν επέτρεψαν στους αθλητές να  δείξουν τις ικανότητές τους από την πρώτη μέρα, γεγονός που αποδείχτηκε εμπράκτως με την πρόκριση και των δύο εφήβων στον τελικό του κεϊρίν. Εκεί μια μικρή λεπτομέρεια στην τακτική έπαιξε το ρόλο της ώστε να μην ανεβούν και οι δύο στο βάθρο.

Από την άλλη, η εμπειρία και η καρδιά της πρωταθλήτριας, έδωσαν τη δυνατότητα, παρόλο που ήταν ανέτοιμη, στην Ελένη Τσαβαρή, να κερδίσει άλλη μια θέση στο βάθρο ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος, αυτή τη φορά την 3η.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν:
Παπαδόπουλος Θανάσης:
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο KEIRIN
5η θέση στο scratch
7η θέση στο 1km. t.t.
9η θέση στο points race

Ζαχαριάς Γιώργος
5η θέση στο KEIRIN
8η θέση στα 200m. Ταχύτητας
15η θέση στο 1 km t.t.

Τσαβαρή Ελένη
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο OMNIUM γυναικών.

Ο «Μεσόγειος» με ανακοίνωσή του: «δίνει συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. που παρά τους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς που περνάει το άθλημα, διοργάνωσε ένα όμορφο κι αξιοπρεπές πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματικά μετά από αυτό κερδισμένο επιτέλους βγήκε το άθλημα. Ελπίζουμε, το νοικοκυριό να συνεχιστεί!!

Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και τους Ρόδιους και Ρόδιες αθλητές κι αθλήτριες, για τις μεγάλες τους επιτυχίες, δίνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα της ποδηλασίας μας. Κλείνοντας, να συγχαρούμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες και να ευχηθούμε να επανέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερες!».