Με σειρά προτεραιότητας στον Ιάλυσο

Το διοικητικό είναι το πρώτιστο κομμάτι, στο οποίο θέλει να δημιουργήσει γερές βάσεις η Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα στον Ιάλυσο.

Η πρώτη συνάντηση του προέδρου και των μελών της Διοίκησης, θα αφορά το καινούργιο Διοικητικό Σώμα και πώς αυτό θα διαμορφωθεί. Η αλήθεια είναι πώς δεν υφίσταται θέμα, καθώς τα περισσότερα μελή του ΔΣ, θέλουν να μείνουν και να προσφέρουν στην ομάδα.

Θα ακολουθήσει φυσικά το θέμα του προπονητή, που θα πρέπει εκτός από ικανότητες να διαθέτει και πολλές γνώσεις της Κατηγορίας.

Οι παίκτες και τα μεταγραφικά θα ακολουθήσουν μετά, αλλά για όλα στο σύνολο τους είναι νωρίς ακόμα για να πει κανείς οτιδήποτε.

Η Διοίκηση Χατζηνικήτα σαφέστατα και περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος της Football League για να μπορέσει να κάνει σωστές επιλογές, μιας και ο στόχος τη νέα περίοδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλός.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
 Τις γυναίκες του μπάσκετ που κατέκτησαν τον τίτλο στην Κατηγορία τους, συγχαίρει η Διοίκηση της ομάδας και δημόσια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ συγχαίρουν θερμά το γυναικείο τμήμα της ομάδας μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου. Για ακόμα μία φορά το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας έκανε υπερήφανους!»