Ιάλυσος: «Το παράδειγμά σας  να βρει μιμητές»

Γούρι πήγε στον Ιάλυσο η Σύμη αφού κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο που έλειπε από τη συλλογή του, αυτόν των γυναικών.

Ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου αναφέρει σε ανακοίνωσή του προς τους οικοδεσπότες τα καλύτερα σχόλια για τη φιλοξενία:

«Σε μία χρονική περίοδο με τέτοια οικονομική ύφεση, όπου ταλανίζει όλη την κοινωνία και κυρίως μέρη όπως το όμορφο νησί της Σύμης, με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση, το όμορφο αυτό νησί, μπόρεσε κι ανέλαβε την οργάνωση και διεξαγωγή του FINAL4 γυναικών 2017-2018 με μεγάλη επιτυχία.

Εγχειρήματα σαν κι αυτό μας χαροποιούν ιδιαίτερα γιατί μας δίνει κίνητρο έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και το άθλημα το οποίο τόσο πολύ αγαπάμε και που μας έχει δώσει απλόχερα τόσες Εθνικές διακρίσεις, να το διαδώσουμε ακόμη περισσότερο.

Ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, με την παρούσα επιστολή του, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς, τον Α.Ο. ΣΥΜΗΣ για τη διεξαγωγή του FINAL4 γυναικών στο όμορφο νησί της Σύμης, τον υπεύθυνο οργανωτικού του Α.Ο. ΣΥΜΗΣ, κ. Σμπήλια Νίκο, για τη ζεστή φιλοξενία και τις μετακινήσεις που μας παρείχε, τον πρόεδρο του Α.Ο. ΣΥΜΗΣ, κ. Τσουβαλλά Γιάννη, για την άψογη διοργάνωση του FINAL4 γυναικών, και τέλος τον αγαπητό Δήμαρχο Σύμης, κ. Παπακαλοδούκα Ελευθέριο, για την πλήρη στήριξή του σ’ αυτήν την προσπάθεια όπου κατέβαλαν όλοι μαζί έτσι ώστε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί τους να στεφθεί με επιτυχία.

Ευελπιστούμε πως το παράδειγμα το δικό σας θα βρει μιμητές και να είστε βέβαιοι πως το πείσμα σας και η αποφασιστικότητά σας θα σας οδηγήσει στην κοινωνική ευημερία και προβολή του όμορφου και φιλόξενου νησιού σας.

Με τιμή,
Ο Γενικός Γραμματέας
Πανταζής Δ. Χούλης».