Ένας χειμώνας γεμάτος επιτυχίες για τον Ροδίτη ηθοποιό, Εμμανουήλ Κεπέρη

Ένας χειμώνας γεμάτος επιτυχίες για τον Ροδίτη ηθοποιό, Εμμανουήλ Κεπέρη

Ένας χειμώνας γεμάτος επιτυχίες για τον Ροδίτη ηθοποιό, Εμμανουήλ Κεπέρη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 980 ΦΟΡΕΣ

Ένας χειμώνας γεμάτος επιτυχίες από το συμπατριώτη μας, ηθοποιό από τις Καλυθιές, Εμμανουήλ Κεπέρη.

Ο Κεπέρης ταυτόχρονα με τις σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Μαίρης Βογιατζή Τράγκα» στην πρωτεύουσα, πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία στο «Θέατρο Τέσσερις Εποχές» στην παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος η ζωή μου» μαζί με τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιάννη Μόρτζο (55 χρόνια στο χώρο του θεάματος και του θεάτρου), την εξαιρετική Γιούλη Ζήκου και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Οι κριτικές που πήρε για την ερμηνεία του στην συγκεκριμένη παράσταση ήταν εξαιρετικές (από τον Νίκο Ανδρειό, κριτικές θεάτρου στο protagon.gr και Καθημερινή).

Ο Εμμανουήλ Κεπέρης στα αριστερά της φωτογραφίας
Ο Εμμανουήλ Κεπέρης στα αριστερά της φωτογραφίας


Επίσης, στην Επιθεώρηση «Είμαστε ακόμα ζωντανοί» στο Θέατρο «Έναστρον» σε σκηνοθεσία και επιμέλεια του «θρύλου» της χορογραφίας Δημήτρη Ιβάνοφ, που συγκίνησε και θύμισε επιτυχίες των αδερφών Καλουτά, Ορέστη Μακρή, Αυλωνίτη, Προκοπίου και άλλων.

Τέλος, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Βαλτιμόρη... πώς να μπεις στο μυαλό ενός λευκού» υποδυόμενος τον Φρέντερικ Ντάγκλας, έναν άνθρωπο σύμβολο για τους αγώνες και την ισότητα των Ιθαγενών στην Αμερική. Χειροκροτήθηκε έντονα από Ελληνοαμερικανούς Γερουσιαστές καθώς και από όλους του θεατές που είχαν την τύχη να δουν αυτή την εξαιρετική και με γεμάτη μηνύματα παράσταση.


Ο Κεπέρης από μικρή ηλικία συμμετέχει σε παραστάσεις του πολιτιστικού συλλόγου Καλυθιών. Μάλιστα το 1997 στο Εθνικό Θέατρο της πόλης μας έπαιξε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Ψευτοθόδωρου στο «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά. Ανεβάζει μονολόγους «Οι δύο φάκες», «Επικήδειος» και «Βλαβερές συνέπειες του γάμου».

Ακόμα, με το θέατρο Ρόδου του Ιωάννη Καλογήρου έπαιξε στην «Αποκάλυψη του Ιωάννη», στο «...Σεξ στα Κεραμίδια» και στον «Φιλοκτήτη». Με το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου στο «Μαγικό φίλτρο», στον «Πλούτο» υποδυόμενος τον ομώνυμο ρόλο και στον "Φιάκα". Μετά από σχεδόν 30 χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με αυτό που αγαπά και τον γεμίζει σαν άνθρωπο, την υποκριτική και το θέατρο!

Ζει μόνιμα στην Αθήνα και προσπαθεί να συνδυάσει τη σχολή παράλληλα και με άλλες προτάσεις που έχει δεχθεί από θέατρα των Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»