Εργαστήρι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης στη Ρόδο

Το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Απριλίου 2018 πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Ρόδο το Εργαστήρι Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Παιχνίδια Σχέσεων».

Κεντρικός άξονας του Εργαστηρίου είναι η έννοια του ΣΧΕΤΙΖΕΣΘΑΙ στη ζωή μας. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες θα διερευνήσουμε και θα επεξεργαστούμε το πώς ο καθένας μας νιώθει και σχετίζεται με τον εαυτό του και τους άλλους γύρω του, καθώς και πώς η επικοινωνία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. 

Οι θεματικές ενότητες του Εργαστηρίου είναι οι ακόλουθες: 
«Ο εαυτός μου και εγώ»,
«Οι άλλοι της ζωής μου» και
«Επικοινωνία στις σχέσεις. Το μήνυμα παραδόθηκε ή σπασμένο τηλέφωνο;».

Το Εργαστήριο «Παιχνίδια Σχέσεων» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Lindian Jewel στα Βλυχά Λίνδου. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στο διαδίκτυο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των διοργανωτών.

Την διοργάνωση και τον συντονισμό του Διημέρου Αυτογνωσίας έχουν τέσσερις αναγνωρισμένες Ψυχολόγοι-Ψυχοθεραπεύτριες: Χρυσούλα Ζερβού, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Συστημικής Κατεύθυνσης, εξειδικευμένη θεραπεύτρια στις διατροφικές διαταραχές και την παχυσαρκία.

Άννα Κλαδογένη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια προσέγγισης Gestalt, MSc Εργασιακής Ψυχολογίας, εκπ/νη στη Μουσικοθεραπεία GIM.

Εύη Μαχαιράκη, Ψυχολόγος-Γνωσιακή/ Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεύτρια, εξειδικευμένη στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τη θεραπεία των σεξουαλικών προβλημάτων.

Φλώρα Χατζημανώλη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής – Συστημικής Κατεύθυνσης, MSc Ειδικής Αγωγής, εκπ/νη στην Παιγνιοθεραπεία.